Как се става дистрибутор на Грийн Мастър

Добре дошли в мрежовия маркетинг на Green Master. В следващите няколко реда ще се опитаме да обясним всички предимства на тази българска компания пред всички останали в мрежовия маркетинг и защо Green Master е толкова добра възможност за всеки, който иска да започне свой бизнес. Предимствата на мрежовия маркетинг за онези, които са инициативни и търсят възможностите са известни, но ето няколко от по-важните. Мрежовият маркетинг позволява на всеки да започне собствен бизнес, при това веднага. Не се изискват сериозни първоначални инвестиции или други подобни спънки. Той е олицетворение на „Американската мечта“, в която от нищо, с много работа можеш да направиш едно огромно нещо. Чрез мрежовия маркетинг с лекота се създават активи носещи, приходи без пряката намеса на участника, което е и условието за всеки добре работещ бизнес. Това става с насочването на усилия не само в директната продажба на продукти, а и с намирането и обучаването на други, желаещи да се заемат с мрежов маркетинг. Всеки такъв нов дистрибутор след време ви се отплаща, като вие получавате определен процент от неговия приход, който е гарантиран от компанията. Това е за всички дистрибутори, привлечени и обучени от вас и това е до живот и до момента, в който този дистрибутор прави приходи – за себе си, за компанията и за вас. Точно от тук идва и понятието мрежов, а Green Master предлага максимумът на този принцип.

Всичко казано дотук се отнася до почти всяка една компания в мрежовия маркетинг. Green Master обаче е уникална в своето отношение към дистрибуторите и това се отразява в маркетинговия план предложен от компанията, който може да се определи като изключително либерален и направен така, че да стимулира всеки дистрибутор да работи и да знае, че трудът му ще бъде възнаграден. 5 различни бонуса за приход на дистрибутора и неговата мрежа предлага Green Master на всичките свои партньори.

Първият бонус е обикновеният „Бонус за лична отстъпка“ и той е свързан с покупката на всяка стока с 30% намаление от каталожната й цена. Важи за всички VIP клиенти на Green Master, независимо от количествата и стойността на стоката, която купуват. Чрез този бонус се формират и печалбите от директните продажби на крайни клиенти на Green Master, като дистрибуторът купува стоката с намаление, а я продава на реални, каталожни цени.

„Линеен бонус“ е вторият бонус предлаган на дистрибуторите на Green Master и той представлява бонус в размер на процент от приходите на привлечените от дистрибутора нови VIP клиенти. Специфичното тук е, че получавате и бонус за привлечените от вашите VIP клиенти, нови партньори на компанията и от техните новопривлечени дистрибутори и така нататък и така нататък до 6-то ниво. Тоест, ако вие сте привлекли към Green Master партньора А ще получите 8% бонус, начислен към приходите на А. След време А, привлича B, а вие ще получите 5% от приходите на B. В случая A ще получи 8% бонус от приходите на B. B показва на C колко добра компания е Green Master и вие започвате да получавате бонус и от приходите на C, но в размер на 3%. Същото ще се случи и когато C привлече D – 2% и когато D – Е, като от приходите на Е вие ще получите 1% бонус. Така се формира мрежата на всеки дистрибутор в Green Master и това е дълбокият „Линеен бонус“, който в Green Master стига на шест нива.

Съществува още един бонус, организиран на базата на приходите на дистрибутора и привлечените от него партньори и той се нарича „Структурен бонус“. Характерното при него е, че бонусите се взимат когато цялата група от привлечени от вас партньори стига да определени продажби. Тук бонусът може да достигне до 34%, като също е разделен на 6 нива. Важно е да се отбележи, че в маркетинговия план на Green Master постигнатото ниво в структурния бонус не се запазва, а се преизчислява всеки месец, в зависимост от продажбите на групата ви.

Следващите два бонуса са вече за наистина големите риби в мрежовия маркетинг на Green Master, като те се получават при наистина сериозни продажби. Нещо повече, при сериозни продажби както на вас, така и на обучените от вас дистрибутори. Това са така наречените „Лидерски“ и „Регионален“ бонуси. „Регионален“ бонус могат да получават само дистрибутори, определени от Green Master за регионален партньор на компанията.

Това е накратко маркетинговия план на Green Master. Той дава много възможности на дистрибуторите на компанията, особено с различните си бонуси и поощрява онези, които искат да работят сериозно. Характерното е, че маркетинговия план на Green Master стимулира партньорите да работят правилно и да се стремят към максимално развитие на хората, привлечени от тях. Със структурния бонус, който всеки дистрибутор получава е нормално основната задача на всеки да бъде да привлече повече хора и което е по-важното да направи така, че те да са максимално успешни.

Добрият маркетингов план обаче е свързан изцяло и с много качествени продукти, които да бъдат лесно продаваеми и в Green Master ясно съзнават това. Точно затова и те са създали една широка гама от продукти, която достига до различни по предпочитания клиенти. Независимо дали говорим за козметика, здравни продукти, бижута или модерни технологични решения в Green Master постигат максимума качество-цена-удовлетвореност на клиентите и по този начин правят продажбите наистина по-лесни.

Това е Green Master и вие сте поканени да станете част от нея. Това е работа, която създава приятели и истински партньори. Работа, в която успехът на един е успех на всички и място където екипът е поставен на преден план. Заповядайте :)

Регистрирайте се веднага или ни потърсете с въпроси за всичко, което искате да узнаете за Green Master.

Коментарите са забранени.